skip to Main Content

Betalen

Wij bieden u een aantal makkelijke en snelle mogelijkheden om uw bestelling of order te betalen.

iDEAL

De meest gebruikelijke manier van betalen is via iDEAL. Het is gratis, eenvoudig en een snelle manier van betalen. Hiermee betaald u uw bestelling direct en heeft u uw bestelling het snelst in huis. U kunt gebruik maken van iDEAL indien u een betaalrekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Creditcard (Visa en Mastercard)

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen met uw Visa of Mastercard. Na het kiezen van deze betaalmethode vult u eenvoudig het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Houdt uw creditcard dus bij de hand.

Bankoverschrijving

Kunt u geen gebruik maken van iDEAL of wil u uw bestelling liever op een ander tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. U schrijft het bedrag dan via de website van uw bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het ordernummer van je bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

Onze rekeninginformatie is:

Powerlight International B.V.
IBAN: NL41RABO0377887552
BIC: RABONL2U

PayPal

Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk online geld overmaken. Uw betaling wordt online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd. U kunt gratis een PayPal account aanmaken op de website van PayPal en hier uw bankrekening en of creditcard aan koppelen. U bepaalt zelf of uw aankopen worden afgeschreven van uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Sommige aankopen die u online met PayPal aanschaft komen in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en PayPal Retourkosten Vergoeding. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.

Pinnen en contante betaling

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling bij ons magazijn op te halen kunt u ook pinnen of contant afrekenen. U krijgt van ons uiteraard een factuur met BTW mee of u kunt ervoor kiezen om de factuur via de e-mail te laten versturen.

×Close search
Zoeken