skip to Main Content

Betalen

Wij bieden u een aantal makkelijke en snelle mogelijkheden om uw bestelling of order te betalen.

Factuur

De meeste gebruikelijke manier van betalen bij Powerlight. Wanneer u bij ons een order plaatst zullen wij u binnen een aantal werkdagen een factuur sturen. De factuur dient u normaliter binnen 30 dagen te betalen, tenzij anders is overeengekomen. U kunt de factuur simpel en snel betalen met internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Pinnen

Als u direct wilt afrekenen kunt u er ook voor kiezen om veilig met uw pinpas te betalen. Het is gratis, betrouwbaar en makkelijk. U kunt pinnen met pinpassen van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Vooruitbetaling

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling vooruit te betalen. Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Powerlight overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer en uw debiteurnummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Powerlight International
IBAN: NL41RABO0377887552
BIC: RABONL2U

Contant

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling bij ons magazijn op te halen kunt u ook contant afrekenen. U krijgt van ons uiteraard een factuur met BTW mee of u kunt ervoor kiezen om de factuur via de e-mail te laten versturen.

Feedback

Help je ons? Met je feedback gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we je online nóg beter. Je feedback is anoniem. Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

[[[["field1","contains","Nee"]],[["show_fields","field5"]],"and"],[[["field1","contains","Gedeeltelijk"]],[["show_fields","field5"]],"and"]]
1
Vertel ons in het kort waarom niet
0 /
Previous
Next