skip to Main Content

Branches

Branches

Verlichting voor iedere branche

Wij werken voor een breed scala aan branches en sectoren. Onze lichtconcepten vinden hun weg binnen de retail branche, maar ook de horeca, kantoor branche en de luxe woningbouw. Daarnaast werken wij ook met regelmaat voor de utiliteitsbouw, installatiebedrijven, sport en recreatie, onderwijs en musea. Wij hebben voor alle branches en sectoren een specialist die de markt door en door kent. Zo kunnen wij garanderen dat jij als klant altijd een gedegen advies krijgt waarbij er rekening wordt gehouden met de trends en ontwikkelingen binnen de branche waarin jij je bevindt.

Retail

Retail

Ontdek onze lichtoplossingen voor winkels en winkelcentra

Horeca

Horeca

Creëer een warme sfeer met onze lichtoplossingen voor de horeca.

Kantoor

Kantoor

Optimaal werklicht met onze lichtoplossingen voor kantoren.

Home

Home

Ontdek ons assortiment sfeervolle verlichting voor thuis.

Waarom je kiest voor Powerlight

Voor de aankoop van energiezuinige verlichting ben je bij ons dus aan het juiste adres. De investering levert je direct een aantal interessante voordelen op:

Je ontvangt lichtadvies op maat, indien gewenst kan dat ook op locatie.
De klant staat centraal; voor ieder project hebben wij een passende oplossing.
Snelle levering en een betrokken klantenservice.
Een flinke besparing op uw energienota.

Op slimme wijze investeren in duurzame ledverlichting voor jouw onderneming? Neem contact op met onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ruim 10.000 klanten gingen je voor!

Vraag Onze Lighting Brochures Aan

Vraag onze gratis
brochure aan

Ben jij op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor jouw woning of onderneming? We hebben vier gratis brochures boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor je samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan

Onze werkwijze

Wij ontwerpen volgens een uitgedachte ethiek. Ieder ontwerp geven wij de volledige aandacht. Of het nu om een winkel, horecagelegenheid, kantoor of een woning gaat, ieder concept vraagt om een specialistische aanpak waarbij de ruimte en uw wensen centraal staan. Zo kijken we nauwkeurig naar de bestaande situatie en houden wij rekening met ieder aspect zoals zonlicht en de opstelling van het interieur.

Wij bieden je de zekerheid van een maatwerkoplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk. Daarnaast werken wij met gerenommeerde producten met hoogwaardige Philips onderdelen en modules. Zo ben je verzekerd van producten waarmee je jaren vooruit kunt. Al ruim 10.000 klanten gingen je voor en kozen voor de expertise van Powerlight. Profiteer vandaag nog van een gratis lichtplan op maat ter waarde van €300,-.