skip to Main Content

Branches

Branches

Verlichting voor iedere branche

Wij werken voor een breed scala aan branches en sectoren. Onze lichtconcepten vinden hun weg binnen de retail branche, maar ook de horeca, kantoor branche en de luxe woningbouw. Daarnaast werken wij ook met regelmaat voor de utiliteitsbouw, installatiebedrijven, sport en recreatie, onderwijs en musea. Wij hebben voor alle branches en sectoren een specialist die de markt door en door kent. Zo kunnen wij garanderen dat uw als klant altijd een gedegen advies krijgt waarbij er rekening wordt gehouden met de trends en ontwikkelingen binnen de branche waarin u zich bevindt.

Retail

Verlichting voor winkels en shops

Hospitality

Verlichting voor de horeca

Office

Verlichting voor de kantoorbranche

Private home

Verlichting voor thuis

Retail

Verlichting voor winkels en shops

Hospitality

Verlichting voor de horeca

Office

Verlichting voor de kantoorbranche

Private home

Verlichting voor thuis

Vraag onze gratis
brochure aan

Bent u op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor u samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan
Vraag Onze Gratis Brochure Aan

Vraag onze gratis brochure aan

Bent u op zoek naar verlichting om uw ruimte te verlichten en weet u niet waar u moet beginnen? Een interieur staat of valt met verlichting. Wij denken graag met u mee over een doordacht lichtplan voor uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of woning. Samen met u komen we stap voor stap tot een passend en sfeervol licht concept dat écht aansluit op uw wensen.

Vraag onze brochure aan
×Close search
Zoeken