skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Verlichting voor thuis

Verlichting voor thuis

Ben jij bezig met de bouw van een nieuwe woning of is jouw huidige woning toe aan vernieuwing? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres voor innovatieve en duurzame verlichting. Onze experts komen graag bij je langs om je van een passend advies te voorzien. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen. Wij ontwerpen voor jou een passend lichtplan. Hierbij word je volledig ontlast en voorzien wij je van de juiste verlichting en domotica.

Design verlichting

Wij hebben een gevarieerde collectie design lampen van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om een tafellamp, hanglamp of wandlamp: jij kiest altijd voor exclusieve design verlichting waar je jarenlang plezier aan beleeft. Bij ons staat de klant centraal, dus wij leveren ook maatwerk oplossingen.

Verlichting biedt een bepaalde bijdrage in de ruimte. Tijdens een diner met vrienden of familie wil je zacht licht wat de sfeer stimuleert. Maar ook als ondernemer is licht bepalend voor de sfeer waarin het product zich bevindt. Design verlichting is er in veel verschillende vormen en maten. Denk aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Het is eerste belangrijk om de doelen van je verlichting in kaart te brengen. Aan de hand van die informatie ga jij bepalen welke ruimtes je wilt voorzien van verlichting.

Waarom u kiest voor Powerlight

Voor de aankoop van energiezuinige verlichting ben jij bij ons dus aan het juiste adres. De investering levert je direct een aantal interessante voordelen op:

Je ontvangt lichtadvies op maat, indien gewenst kan dat ook op locatie.
De klant staat centraal; voor ieder project hebben wij een passende oplossing.
Snelle levering en een betrokken klantenservice.
Een flinke besparing op uw energienota.

Op slimme wijze investeren in duurzame led verlichting voor jouw onderneming? Neem contact op met onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ruim 10.000 klanten gingen je voor!

Een greep uit onze collectie
Modular Trapz
Modular Trapz
Wandarmaturen
Modular Marbul
Modular Marbul
Opbouwarmaturen
Keylight Jazz
Keylight Jazz 32
Opbouwarmaturen
Keylight Alpha
Keylight Alpha
Inbouwarmaturen
Keylight Cube
Keylight Cube Square
Opbouwarmaturen
Modular Bold
Modular Bold
Wandarmaturen

Vraag onze gratis
brochure aan

Ben jij op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor jou samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan

Onze werkwijze

Wij ontwerpen volgens een uitgedachte ethiek. Ieder ontwerp geven wij de volledige aandacht. Of het nu om een winkel, horecagelegenheid, kantoor of een woning gaat, ieder concept vraagt om een specialistische aanpak waarbij de ruimte en uw wensen centraal staan. Zo kijken we nauwkeurig naar de bestaande situatie en houden wij rekening met ieder aspect zoals zonlicht en de opstelling van het interieur.

Wij bieden je de zekerheid van een maatwerk oplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk. Daarnaast werken wij met gerenommeerde producten met hoogwaardige Philips onderdelen en modules. Zo ben je verzekerd van producten waarmee je jaren vooruit kunt. Al ruim 10.000 klanten gingen je voor en kozen voor de expertise van Powerlight. Profiteer vandaag nog van een gratis lichtplan op maat ter waarde van €300,-.

Meer branches...

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Zo ontwerpen wij lichtconcepten voor retailers zoals kledingwinkels, brood en banketbakkerijen, slagerijen, viswinkels en supermarkten. Maar ook voor horecagelegenheden zoals restaurants en cafe’s, kantoor gebouwen en de privé woningbouw. Voor welke toepassing jij verlichting zoekt, voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak.

Verlichting En Domotica Voor De Hospitality Branche

Hospitality

Prikkel de zintuigen van jouw gasten met sfeervolle verlichting voor de hospitality branche.

Meer informatie
Retail
Retail

Stimuleer de verkoop van jouw producten en artikelen met onze retail designverlichting.

Meer informatie
Kantoorverlichting

Office

Creëer een aangename en warme sfeer in huis met onze stijlvolle collectie designverlichting.

Meer informatie