skip to Main Content
5 inspiraties voor hanglampen boven je eettafel.
5 inspiraties voor hanglampen boven je eettafel.

DESIGN VERLICHTING

Design verlichting is er voor iedereen die een showroom, winkel of kantoor wenst met een unieke uitstraling. Wij hebben unieke design lampen van gerenommeerde merken zoals Flos en Modular die een aanwinst zijn voor ieder interieur. Design lampen dragen bij aan een luxe uitstraling en dit kan klanten motiveren om producten of diensten bij u af te nemen. Voor passende verlichting helpt Powerlight u graag op weg. Er kan altijd een lichtplan worden opgesteld om een idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is.

Giopato & Coombes Bolle Pendant

VEELZIJDIG AANBOD VAN EXCLUSIEVE DESIGN MERKEN

Wij hebben een gevarieerde collectie design lampen van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om een tafellamp, hanglamp of wandlamp: u kiest altijd voor exclusieve design verlichting waar u jarenlang plezier aan beleeft. Bij ons staat de klant centraal dus wij leveren ook maatwerk oplossingen.

Verlichting biedt een bepaalde bijdrage in de ruimte. Tijdens een diner met vrienden of familie wilt u zacht licht wat de sfeer stimuleert. Maar ook als ondernemer is licht bepalend voor de sfeer waarin het product zich bevindt. Design verlichting is er in veel verschillende vormen en maten. Denk aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Het is eerste belangrijk om de doelen van uw verlichting in kaart te brengen. Aan de hand van die informatie gaat u bepalen welke ruimtes u wilt voorzien van verlichting.

DESIGN VERLICHTING OP MAAT

Zuiver Navigator

Design verlichting thuis of op kantoor vormgeven levert onze klanten altijd voordelen op. Welke zijn dat?

– U heeft de keuze uit een gerenommeerd aantal merken design lampen.
– Onze adviseurs komen langs op locatie voor het opstellen van een lichtplan of een professioneel advies.
– Design lampen zijn energiezuinig en kostenbesparend: goed voor het milieu en dus duurzaam.

Powerlight is hét adres voor een uniek lichtconcept in een winkel, kantoorpand of een ander uniek project. Een offerte opvragen is vrijblijvend en mag altijd. Liever telefonisch contact met onze medewerkers? Bel gerust voor het inplannen van een afspraak of passend advies.

VRAAG GRATIS ONZE BROCHURE AAN

Vraag gratis onze Design Lighting brochure aan

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Vraag gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie aan.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

This form does not exist
×Close search
Zoeken