skip to Main Content
Lichtadvies bij Powerlight
Lichtadvies bij Powerlight

HORECA VERLICHTING

In een café, hotel of restaurant speelt verlichting een belangrijke rol. Het bepaalt de sfeer en daarmee of gasten er graag willen verblijven. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor zowel binnen als buiten en daarom slaagt u als ondernemer altijd bij ons. Wij zijn de allergrootste op het gebied van duurzame horeca verlichting. Wij voorzien bedrijven daarom graag van advies en maken een lichtconcept op maat. Dit doen wij niet alleen telefonisch of digitaal, maar zeker ook op locatie. Onze verkoopadviseurs komen graag langs om horecaondernemers te voorzien van een passend en vrijblijvend advies.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

HORECA VERLICHTING; ENERGIEZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK

Bij verlichting is niet alleen het exterieur belangrijk. Het moet ondernemers ook rendement opleveren door middel van besparing op de energienota. Daarom bieden wij ondernemers de keuze uit diverse soorten ledverlichting zoals trimless spots. Voordat u over gaat tot het aanleggen van de verlichting, adviseren wij altijd om een lichtplan op te stellen. Hier kunnen onze adviseurs u bij helpen. Ons doel is om door middel van een juiste lichtsterkte de klantbeleving te verhogen. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere conversie binnen uw horecagelegenheid. Daarmee creëert u inzage in de mogelijkheden op het gebied van verlichting en de kosten die dat met zich meebrengt.

WAAROM KIEZEN VOOR POWERLIGHT?

Horeca verlichting koop je bij Powerlight

Duurzame verlichting levert horecazaken altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen uiteen:

Horeca verlichting die past bij uw locatie
– Klantbeleving staat centraal. Verlichting stimuleert dit.
– Een besparing op de energienota en ook nog eens milieuvriendelijk.
– Advies op maat door locatiebezoek is altijd mogelijk.
– Wij bieden hoogwaardige verlichting en domotica aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor binnen uw horecazaak? Bel of mail ons. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Een offerte opvragen mag natuurlijk ook.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Opmerking(en)
0 /
Previous
Next
Flos IC Pendant hanglamp
DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Download gratis en vrijblijvend ons inspiratieboek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next