skip to Main Content

Horeca verlichting

Horeca verlichting

In een café, hotel of restaurant speelt verlichting een belangrijke rol. Het bepaalt de sfeer en daarmee of gasten er graag willen verblijven. Wij bieden jou een uitgebreide collectie horeca verlichting voor zowel binnen als buiten en daarom slaag jij als ondernemer altijd bij ons. Wij zijn de allergrootste op het gebied van duurzame horeca verlichting. Wij voorzien bedrijven daarom graag van advies en maken een lichtconcept op maat. Dit doen wij niet alleen telefonisch of digitaal, maar zeker ook op locatie. Onze verkoopadviseurs komen graag langs om horecaondernemers te voorzien van een passend en vrijblijvend advies.

Crëeer sfeer en gezelligheid

Bij verlichting is niet alleen het exterieur belangrijk. Het moet ondernemers ook rendement opleveren door middel van besparing op de energienota. Daarom bieden wij ondernemers de keuze uit diverse soorten led verlichting, zoals trimless spots. Voordat je over gaat tot het aanleggen van de verlichting, adviseren wij altijd om een lichtplan op te stellen. Hier kunnen onze adviseurs jou bij helpen. Ons doel is om door middel van een juiste lichtsterkte de klantbeleving te verhogen. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere conversie binnen jouw horecagelegenheid. Daarmee creëer jij inzage in de mogelijkheden op het gebied van verlichting en de kosten die dat met zich meebrengt.

Recente horeca projecten

Knijn Bowling Amsterdam

Knijn Bowling Amsterdam

Wat is er nou leuker dan een gezellig partijtje bowlen met familie of vrienden? Een…

The Cloud Club Eindhoven Aiport

The Cloud Club Eindhoven Airport

Tas in inpakken, de auto of taxi in, in de file staan, inchecken, wachten, paspoortcontrole…

Bar Alt Amsterdam

Bar Alt Amsterdam

In mei 2018 opende tegenover het Olympisch Stadion in Amsterdam Bar Alt. Een bijzonder en…

Waarom u kiest voor Powerlight

Voor de aankoop van energiezuinige verlichting ben jij bij ons dus aan het juiste adres. De investering levert je direct een aantal interessante voordelen op:

Je ontvangt lichtadvies op maat, indien gewenst kan dat ook op locatie.
De klant staat centraal; voor ieder project hebben wij een passende oplossing.
Snelle levering en een betrokken klantenservice.
Een flinke besparing op uw energienota.

Op slimme wijze investeren in duurzame led verlichting voor jouw onderneming? Neem contact op met onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Een greep uit onze collectie
Modular Nomad
Opbouwarmaturen
Keylight Stick Xl
Inbouwarmaturen
Keylight Jazz
Opbouwarmaturen
Keylight Alpha
Inbouwarmaturen
Keylight Cube
Opbouwarmaturen
Modular Marbul
Opbouwarmaturen

Vraag onze gratis brochures aan

Op zoek naar inspiratie voor verlichting voor jouw woning of onderneming? Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochures aan. Ontdek onze stijlvolle en strakke collectie designarmaturen voor de retail, hospitality, office of gewoon voor thuis.

Vraag Onze Gratis Brochure Aan Vol Designverlichting
Ontdek onze stijlvolle huiscollectie en de bekendste designmerken
Ontvang drie brochures vol designverlichting en inspiratie
Onze designcollectie met architect Remy Meijers
Vraag brochure aan
Vraag Onze Gratis Brochure Aan Vol Designverlichting

Onze werkwijze

Wij ontwerpen volgens een uitgedachte ethiek. Ieder ontwerp geven wij de volledige aandacht. Of het nu om een winkel, horecagelegenheid, kantoor of een woning gaat, ieder concept vraagt om een specialistische aanpak waarbij de ruimte en jouw wensen centraal staan. Zo kijken we nauwkeurig naar de bestaande situatie en houden wij rekening met ieder aspect zoals zonlicht en de opstelling van het interieur.

Wij bieden je de zekerheid van een maatwerk oplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk. Daarnaast werken wij met gerenommeerde producten met hoogwaardige Philips onderdelen en modules. Zo ben je verzekerd van producten waarmee je jaren vooruit kunt. Al ruim 10.000 klanten gingen je voor en kozen voor de expertise van Powerlight. Profiteer vandaag nog van een gratis lichtplan op maat ter waarde van €300,-.

Meer branches...

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Zo ontwerpen wij lichtconcepten voor retailers zoals kledingwinkels, brood en banketbakkerijen, slagerijen, viswinkels en supermarkten. Maar ook voor horecagelegenheden zoals restaurants en cafe’s, kantoor gebouwen en de privé woningbouw. Voor welke toepassing jij verlichting zoekt, voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak.

Kantoorverlichting

Office

Optimaal licht voor op de werkvloer met onze stijlvolle collectie designarmaturen.

Meer informatie
Retail

Stimuleer de verkoop van jouw producten en artikelen met onze retail designverlichting.

Meer informatie
Verlichting En Domotica Voor Thuis

Home

Creëer een aangename en warme sfeer in huis met onze stijlvolle collectie designverlichting.

Meer informatie