skip to Main Content
Kantoor verlichting koop je bij Powerlight
Kantoor verlichting koop je bij Powerlight

HET NUT VAN GOEDE KANTOORVERLICHTING

Is de verlichting bij u aan vervanging toe of wilt u graag duurzame verlichting aanbrengen op kantoor? Bij ons bent u aan het juiste adres voor innovatieve en duurzame verlichting. U heeft de keuze uit diverse soorten kantoorverlichting. Bovendien komen onze experts graag bij u langs om u van een passend advies te voorzien. Hier wordt rekening gehouden met de wens van de klant en de ruimte die belicht wordt. Hier wordt een passend lichtplan voor gemaakt die aansluit bij uw type onderneming. Daardoor wordt u optimaal ondersteund inzake uw keuze voor de juiste kantoorverlichting.

Restaurant Post Dordrecht
Kantoor verlichting koop je bij Powerlight

DUURZAME KANTOORVERLICHTING VOOR IEDER KANTOOR

Duurzame verlichting is niet alleen gunstig voor het milieu, maar zeker ook voor de energienota. Het betekent een vermindering voor uw bedrijfskosten. Wat nog meer het nut is van duurzame verlichting bij u op kantoor? U bespaart energie en u creëert steeds een inspirerende werkplek. Dit verhoogt enerzijds de arbeidsproductiviteit en anderzijds komt dit het welzijn van uw medewerkers ten goede. Ontdek wat wij voor u als ondernemer te bieden hebben en bekijk ons aanbod kantoorverlichting. Wij bieden exclusieve merken van hoogwaardige kwaliteit verlichting en domotica zoals Flos, Modular en Keylight. Bent u benieuwd? Maak dan een afspraak met één van onze experts.

ALLE VOORDELEN VAN POWERLIGHT OP EEN RIJ

Samenwerken met Powerlight is om meerdere redenen gunstig. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

– Indien gewenst ontvangt u advies bij u op kantoor omtrent kantoorverlichting.
– U kiest voor kwalitatieve ledverlichting van diverse topmerken.
– Kantoorverlichting is scherp geprijsd en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
– Een bestelling die u doet in onze winkel wordt snel bij u bezorgd.
– Breed assortiment aan verlichting zoals trimless spots.

Advies op locatie ontvangen? Neem direct contact met ons op. Vrijblijvend een prijsopgave ontvangen mag natuurlijk ook. Pak de telefoon of stuur ons een e-mail.

VRAAG GRATIS ONZE BROCHURE AAN

Vraag gratis onze Design Lighting brochure aan

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Vraag gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie aan.

BRANCHES

Met 20 jaar ervaring met project verlichting zijn wij gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

This form does not exist
×Close search
Zoeken