skip to Main Content

Winkelverlichting

Winkelverlichting

De juiste verlichting prikkelt de aandacht van jouw doelgroep. Het zorgt ervoor dat jouw producten in het oog springen als er wordt gewinkeld. Zodra mensen jouw winkel binnenstappen, voelen ze zich daadwerkelijk op hun gemak. Dit stimuleert hen om artikelen of producten bij jou te kopen. Onze retail verlichting levert daarom een belangrijke bijdrage aan een succesvolle verkoop. Voor een slimme aanpak win jij advies in bij onze klantenservice of maak je een afspraak met onze adviseurs.

Energiezuinige winkelverlichting

Verlichting in de Retail is een breed begrip. Dit varieert van een compleet lichtplan tot inbouwspots in het plafond van jouw winkel. Bij verlichting is het belangrijk om te beseffen dat de reis van de klant centraal staat. Dit wordt ook wel ‘customer journey’ genoemd. Een goed advies is daarom belangrijk. Wij weten daar alles van en daarnaast bieden wij jou een veelzijdig aanbod verlichting voor jouw winkel. je hebt de keuze uit talloze topmerken. Bij Powerlight zetten we altijd in op energiezuinige led verlichting voor jouw winkel. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds aantrekkelijk voor jouw energienota.

Waarom u kiest voor Powerlight

Voor de aankoop van energiezuinige verlichting ben jij bij ons dus aan het juiste adres. De investering levert je direct een aantal interessante voordelen op:

Je ontvangt lichtadvies op maat, indien gewenst kan dat ook op locatie.
De klant staat centraal; voor ieder project hebben wij een passende oplossing.
Snelle levering en een betrokken klantenservice.
Een flinke besparing op uw energienota.

Op slimme wijze investeren in duurzame led verlichting voor jouw onderneming? Neem contact op met onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ruim 10.000 winkeliers gingen je voor!

Een greep uit onze collectie

Keylight Stick Xl
Inbouwarmaturen
Keylight Corso
Railarmaturen
Keylight Alpha
Inbouwarmaturen
Keylight Paso
Railarmaturen
Keylight Pino
Opbouwarmaturen

Vraag onze gratis
brochure aan

Ben jij op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor jou samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan

Onze werkwijze

Wij ontwerpen volgens een uitgedachte ethiek. Ieder ontwerp geven wij de volledige aandacht. Of het nu om een winkel, horecagelegenheid, kantoor of een woning gaat, ieder concept vraagt om een specialistische aanpak waarbij de ruimte en uw wensen centraal staan. Zo kijken we nauwkeurig naar de bestaande situatie en houden wij rekening met ieder aspect zoals zonlicht en de opstelling van het interieur.

Wij bieden je de zekerheid van een maatwerk oplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk. Daarnaast werken wij met gerenommeerde producten met hoogwaardige Philips onderdelen en modules. Zo ben je verzekerd van producten waarmee je jaren vooruit kunt. Al ruim 10.000 klanten gingen je voor en kozen voor de expertise van Powerlight. Profiteer vandaag nog van een gratis lichtplan op maat ter waarde van €300,-.

Meer branches...

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Zo ontwerpen wij lichtconcepten voor retailers zoals kledingwinkels, brood en banketbakkerijen, slagerijen, viswinkels en supermarkten. Maar ook voor horecagelegenheden zoals restaurants en cafe’s, kantoor gebouwen en de privé woningbouw. Voor welke toepassing jij verlichting zoekt, voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak.

Retail

Retail

Ontdek onze lichtoplossingen voor winkels en winkelcentra

Horeca

Horeca

Creëer een warme sfeer met onze lichtoplossingen voor de horeca.

Kantoor

Kantoor

Optimaal werklicht met onze lichtoplossingen voor kantoren.

Home

Home

Ontdek ons assortiment sfeervolle verlichting voor thuis.

×Close search
Zoeken