skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Etalage verlichting

De etalage van een winkel is cruciaal en wordt wel gezien als het visitekaartje van uw onderneming. Goede etalage verlichting is hier dan ook absoluut relevant. U onderscheidt zich van alle andere winkeliers en mogelijke concurrenten door het aanbrengen van de juiste verlichting. Goede verlichting wekt de interesse van uw doelgroep en dat is wat u nodig heeft voor meer omzet. Voor professioneel vormgegeven verlichting bent u bij ons op het juiste adres. Er is keuze genoeg uit diverse soorten ledverlichting voor de etalage van uw winkel.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Advies voor uw winkel

Verlichting in uw etalage is een belangrijk onderdeel van het interieur van de winkel. Voor een adembenemende uitstraling die de aandacht trekt van het winkelend publiek, is het belangrijk een lichtplan op te stellen. Wij geven u advies op locatie over bijvoorbeeld de kleur van het licht en welke lichtarmaturen geschikt zijn voor uw etalage. U zit bij ons helemaal goed als u behoefte heeft aan een oplossing op maat. Wij geven namelijk vrijblijvend advies over de invulling van uw winkeletalage. Daarmee creëert u de mogelijkheid om uw etalage zowel overdag als ’s avonds van de juiste verlichting te voorzien.

Waarom verlichting van Powerlight?

– Wij onderscheiden ons door een breed en veelzijdig aanbod ledverlichting. –
– Duurzame verlichting staat bij ons centraal.
– U ontvangt advies op locatie door één van onze professionals.
– Elke winkelier heeft de keuze uit een breed assortiment
– Een lichtplan op maat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Verlichting voor uw etalage nodig? Wij helpen u graag aan de beste verlichting voor uw winkel. Plaats een bestelling of neem contact op voor een afspraak.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN