Veelgestelde vragen - Powerlight - De LED specialist
Tom Dixon verlichting koop je bij Powerlight
Tom Dixon verlichting koop je bij Powerlight

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen staat vrij. Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen van onze klanten. Uiteraard kan het voorkomen dat je vraag er niet tussen staat. In dat geval kan je ons natuurlijk ook gewoon bellen of een email versturen. Wij staan graag voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

VRAGEN OVER POWERLIGHT

Kan ik Powerlight ook bezoeken?

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken. U kunt gerust eens bij ons binnenlopen en zien wat wij u of uw bedrijf kunnen bieden.

Kunnen jullie ook advies uitbrengen op locatie?

Een van onze lichtadviseurs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken omtrent verlichting en domotica oplossingen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, op werkdagen van 08:30 tot 17:30 op telefoonnummer 033 – 2460331 of stuur ons een email

Met welke branches zijn jullie bekend?

In principe kunt u ervan uitgaan dat wij voor elke branche een lichtplan kunnen maken of verlichting leveren. Of het nu gaat om een winkel, horecagelegenheden, hotels, kantoorruimtes of buitenverlichting. Iedere adviseur bij Powerlight heeft een zeer uitgebreide kennis van zijn of haar branche en kan u voorzien van alle nodige informatie om van uw ruimte een unieke lichtbeleving te maken.

Kan ik ook als particulier bij jullie kopen?

Ja, dat kan. U bent ook als particulier van harte welkom in onze showroom om ons aanbod te bekijken. Weet u al wat u wilt? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 033 – 2460331 of stuur ons gerust een email met uw vraag.

Kunnen jullie in kaart brengen wat ik bespaar als ik overschakel op ledverlichting?

Wij maken graag een uitgebreide en nauwkeurige energiescan van uw bedrijf of winkel om te zien wat u kunt besparen als u overschakelt op ledverlichting. In veel gevallen levert ledverlichting u al een besparing op tot wel 80% ten opzichte van oude conventionele verlichting.

Wilt u meer  kunt u contact opnemen met een van onze lichtadviseurs op telefoonnummer 033 – 2460331 of u kunt ons een email sturen. Wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

Wat zijn jullie openingstijden?

Ons kantoor, het magazijn en onze showroom is geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:30. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina Openingstijden.

KOPEN, BEZORGEN, BETALEN EN RETOURNEREN

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wij bieden een aantal manieren waarop u uw bestelling kan betalen. U kunt bij ons betalen via onze factuur middels een bankbetaling, pinnen of contant (op ons kantoor). Voor meer informatie over de betaalmogelijkheden kunt u terecht op onze pagina Betalen.

Kan mijn bestelling worden bezorgd?

Uw bestelling kan uiteraard worden bezorgd. Voor meer informatie over bezorgen en/of afhalen kunt u terecht op de pagina Bezorgen en afhalen.

Hoe kan ik een product of bestelling retourneren?

Heeft u spijt van een aankoop of twijfelt u of het product wel echt iets voor uw is? Uiteraard mag u uw bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retourneren kunt u hier terecht.

PRODUCTEN EN MONTAGE

Hoeveel jaar garantie geven jullie op producten en artikelen?

Al onze producten hebben standaard een wettelijk garantietermijn van 2 jaar. Wanneer er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met een product kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Op veel producten zit zelfs een verlengd garantietermijn. Philips producten en onderdelen hebben een garantietermijn van 5 jaar.

Kunnen de producten die ik heb besteld ook gemonteerd of geïnstalleerd worden?

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om onze producten te laten installeren of monteren. Onze vakkundige monteurs zijn jarenlang bedreven in de montage van onze producten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je onder meer informatie over alles wat ons inspireert, en waarmee we u kunnen inspireren. Van de nieuwste verlichting tot de meest recente designs. Leuke events, speciale acties en nog veel meer.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je onder meer informatie over alles wat ons inspireert, en waarmee we u kunnen inspireren. Van de nieuwste verlichting tot de meest recente designs. Leuke events, speciale acties en nog veel meer.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next