skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Hotel verlichting op maat van Powerlight

Als hoteleigenaar wilt u dat gasten zich bij u thuis voelen. Licht speelt daarin een belangrijke rol. Goede verlichting in uw hotel draagt bij aan een betere sfeer en zorgt ervoor dat mensen zich daadwerkelijk comfortabel en op hun gemak voelen. Voor hoogwaardige verlichting op maat bent u bij Power Light aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat hotels worden voorzien van de juiste verlichting. Hiervoor stellen we een lichtplan op dat perfect aansluit op uw wensen en financiële mogelijkheden. Dit nodigt gasten uit om gebruik te maken van uw producten en diensten.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Gastvrije en professionele uitstraling

Met de juiste verlichting in uw hotel, kiest u voor een gastvrije en professionele uitstraling. Dit wordt onderstreept door een goed doordacht lichtconcept. Dit heeft niet alleen betrekking op de hotelkamers, maar bijvoorbeeld ook op de bar, het restaurant of de lobby. Een aantrekkelijke ambiance wordt gerealiseerd met de juiste lichtarmaturen en diverse eyecatchers op het gebied van verlichting. Wij komen graag met u in gesprek om uit te leggen wat Power Light u te bieden heeft. Juist op het gebied van energiezuinige ledverlichting zit u bij ons helemaal goed.

Hotel verlichting uitbesteden aan Power Light

Wij zijn uw partner wanneer het om verlichting. Verlichting die bij draagt aan een betere klantbeleving. Wij werken uitsluitend samen met exclusieve topmerken. Van welke voordelen profiteert u nog meer?

– Wij komen langs voor een lichtplan op maat.
– Onze energiezuinige verlichting is milieuvriendelijk en tevens een besparing op uw energienota.
– De design verlichting is van uitstekende kwaliteit en creëert een gastvrije uitstraling.
– De verlichting is aantrekkelijk geprijsd en wordt altijd snel aangelegd.
– Hoogwaardige merken zoals Flos en Modular.

Is uw huidige verlichting aan vervanging toe? Laat uw verlichting voor uw hotel installeren door ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN