skip to Main Content

Retourneren

Retourneren

Heeft u spijt van een aankoop of twijfelt u of het product wel echt iets voor uw is? Uiteraard mag u uw bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt. Als je meerdere artikelen in één keer hebt gekocht, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Retourformulier

Download hier ons retourformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en verstuur het formulier per email naar onze klantenservice via emailadres retouren@power-light.nl. Vergeet niet een kopie toe te voegen aan de verpakking waarin uw de retouren naar ons verstuurd.

Download retourformulier

Retouradres:

Powerlight International B.V.
Patroonstraat 11
3861 RN Nijkerk

Retour aanmelden

Als u uw bestelling wilt retourneren kunt u het beste direct contact opnemen met een van onze adviseurs op telefoonnummer 033 – 2460331 of contact opnemen via onze website. Een accountmanager zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om het hele retourproces met u te doorlopen.

Retour verzenden

Wanneer u uw bestelling naar ons verzend dient u de artikelen van een degelijke verpakking te voorzien, om schade te voorkomen. Tijdens het retourproces heeft u van onze accountmanager een RMA nummer gekregen. Vermeld het RMA nummer duidelijk, het lieft bovenop op de verpakking. U dient de te retourneren artikelen zelf voldoende te frankeren.

Verwerkingsproces

Als uw product is aangekomen zullen we het door u retour aangeboden artikel of artikelen beoordelen. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u van ons een beoordeling en zullen wij de door u gewenste oplossing in gang zetten.

Een nieuw artikel?

Nadat wij uw pakket hebben ontvangen, heb je het nieuwe product meestal een dag later in huis. Mocht het product niet meer op voorraad zijn, dan kunnen we deze voor u bestellen of eventueel een alternatief aanbieden. Is het artikel niet meer leverbaar dan storten we het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als waarmee u heeft betaald.

Terugbetaling van uw bestelling

Wanneer uw geretourneerde bestelling in ons magazijn is aangekomen en verwerkt in ons administratiesysteem zal er zo spoedig mogelijk een terugbetaling plaatsvinden. Een terugbetaling vindt meestal plaats binnen 14 werkdagen. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heb je geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijg je van ons een deelvergoeding. Deze is altijd een door ons bepaald percentage van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Uitzonderingen

Bepaalde artikelen, zoals een speciale bestelling of een artikel wat voor u op maat is gemaakt kunnen wij helaas niet retour nemen. Ook beschadigde artikelen, of artikelen die zijn beschadigd als gevolg van een verkeerde of onjuiste installatie of geassembleerde artikelen vallen buiten ons retourbeleid. Voor meer informatie over ons retourbeleid kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Heeft u vragen over hoe u uw een artikel of een bestelling kunt retourneren? Neem gerust een contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

×Close search
Zoeken