skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Licht concept: lichtplan creëren met Powerlight

Een licht concept gaat hoofdzakelijk over het mooiste licht op de juiste plek. In winkels is dit essentieel om de aandacht van klanten te trekken. De juiste vorm verlichting is niet alleen in winkels belangrijk. Goede verlichting is ook relevant op kantoor. Het zorgt ervoor dat u en uw werknemers productief zijn en dit is uiteraard voordelig voor het gehele bedrijf. Het maken van een lichtplan is hierbij van groot belang. Hierbij helpen wij u graag op weg. Wij beschikken over de expertise en ervaring om dit succesvol aan te pakken.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Wat levert het op?

Voordat er aankopen worden gedaan omtrent verlichting in een winkel of bedrijfspand, is het verstandig een licht concept samen te stellen. Niet alleen sfeer speelt een belangrijke rol, maar juist ook welke functie licht heeft binnen uw onderneming. Bovendien is het wel zo prettig als u kiest voor een duurzame vorm van verlichting. Dit is goed voor het milieu en gunstig voor uw portemonnee. Wij zijn specialist in het aanbrengen van duurzame verlichting bij bedrijven. Daarnaast voorzien wij ondernemers graag van een goed advies of lichtplan omtrent verlichting aanbrengen in een winkel of op kantoor.

Waarom u kiest voor licht concept van Powerlight

Samenwerken met Powerlight voor een uniek licht concept levert ondernemers altijd voordelen op. Welke voordelen zijn dat?

– U kiest voor een specialist in duurzame verlichting.
– U ontvangt vrijblijvend advies op locatie.
– U profiteert van een uitgebreid assortiment aan verlichting.
– Last but not least: scherpe prijzen en een snelle levering.

Wilt u verlichting aanbrengen op kantoor of in uw winkel en hiervoor een licht concept samenstellen? Bij Powerlight bent u aan het juiste adres. Bel of mail ons, wij gaan graag voor u aan de slag.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken.

Lichtadvies aanvragen
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN