Lichtadvies? Gratis en vrijblijvend lichtplan op maat - Powerlight
Flos IC Pendant

VRIJBLIJVEND
LICHTADVIES

Bent u op zoek naar vrijblijvend lichtadvies voor uw bedrijf of woning? Wij hebben de middelen in huis om van verlichting een ware beleving te maken.

De juiste verlichting is een essentiële en bepalende factor voor de beleving van uw ruimte. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw klanten wanneer u een eigen onderneming heeft zoals een winkel. Omdat verlichting een ingewikkeld vraagstuk kan zijn voor u, helpen wij u graag om het beste resultaat uit uw onderneming of woning te halen. Onze lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om samen met u een persoonlijk lichtplan te maken welke geheel aansluit op uw situatie, ruimte en wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches en sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

/ ONZE BRANCHES

/ ONZE BRANCHES

Vraag vrijblijvend lichtadvies aan

Iedere branche benodigd een geheel eigen aanpak als het gaat om verlichting. Niet iedere branche is immers hetzelfde. Bij Powerlight hebben we voor iedere brahce een specialist die de markt door en door kent. Zo kunnen wij garanderen dat uw als klant altijd een gedegen advies krijgt waarbij er rekening wordt gehouden met de karakteristieken en ontwikkelingen binnen de branche waarin u zich bevindt.

/ R. de Groot
– Eigenaar Duo Duo Fashion Hoevelaken.

“Powerlight heeft onze winkel voorzien van een geweldig concept voor onze winkel. Sindsdien is onze omzet met ruim 9% gestegen en onze klanten blijven daadwerkelijk langer in onze winkel. in één woord: Geweldig!”

/ R. de Groot
– Eigenaar Duo Duo Fashion Hoevelaken.

Binnen onze aanpak stellen wij altijd uw wensen centraal. Alvorens wij aan de slag gaan voor u zullen we eerst gezamenlijk in kaart moeten brengen wat de eisen zijn, om welke ruimte het gaat en welke doelen u wenst te behalen met een nieuw lichtplan. Aan de hand van die informatie gaan we voor u aan de slag en werken wij een maatwerk lichtplan uit dat aansluit op alle criteria. Ons lichtplan bevat een zorgvuldig uitgewerkte plattegrond en een (product)presentatie waarin we ons lichtplan onderbouwen. Daarnaast voorzien we u natuurlijk van een gespecificeerde en scherpe offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Advies op maat

VRIJBLIJVEND
ADVIES OP MAAT

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Opmerking(en)
0 /
Previous
Next

DESIGN LIGHTING BROCHURE

VRAAG GRATIS AAN

Bent u op zoek naar inspiratie voor verlichting voor uw onderneming of woning? Wij hebben een prachtige brochure samengesteld met onze Design Lighting collectie armaturen. In deze brochure hebben we een selectie gemaakt van stijlvolle en strakke design verlichting voor vrijwel iedere toepassing. Naast onze standaard collectie vind u er ook een selectie armaturen ontworpen door interieurarchitect Remy Meijers. Deze collectie kunt u herkennen aan het logo naast de armaturen. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan. U ontvangt direct de digitale brochure in uw e-mail. Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij sturen u gratis een brochure op.

Download de Powerlight Design Lighting brochure
Download gratis onze Design Lighting brochure
Zoeken