skip to Main Content

Lichtplan voor uw onderneming

Voor elke ruimte een oplossing. Dat is belangrijk als u een lichtplan opstelt voor uw winkel, kantoor of bedrijfspand. Met een goed lichtplan werkt u de opzet van verlichting in uw bedrijf in grote lijnen uit. Het plan komt tevens goed van pas als het gaat om aansluitpunten. Wanneer de verlichting in uw onderneming aan vervanging toe is of wanneer u recent een pand heeft gekocht of gehuurd, kunt u eenvoudig advies bij ons inwinnen. Als duurzame onderneming streven wij ernaar om u een zo goed mogelijk advies te geven omtrent de verlichting in uw bedrijf.

Licht speelt een essentiële rol in de presentatie van een ruimte en heeft meerdere doelen, waaronder het creëren van sfeer en het accentueren van hetgeen voor uw bedrijf belangrijk is!

Duurzame verlichting

Bij verlichting komt er van alles om de hoek kijken. Een goed lichtplan voorkomt dat u onnodig veel geld uitgeeft aan verlichting. Daarmee bespaart u tevens op de energienota en dit komt weer ten goede aan de winst van uw bedrijf. Wij hechten daarnaast veel waarde aan duurzaamheid. Daarom bieden wij u een veelzijdig aanbod aan ledverlichting. Deze verlichting gaat jarenlang mee en zorgt er bovendien voor dat de uitstraling van uw onderneming wordt versterkt. Wij nemen uw wensen mee in ons lichtconcept en werken dit graag samen met u uit. Daarmee heeft u de garantie dat verlichting daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van uw onderneming.

lichtplan

Lichtplan vormgeven met Powerlight

Is uw enthousiasme geprikkeld en wilt u samen met ons een lichtplan opstellen voor uw zaak? Dit levert altijd de nodige voordelen op:

  • U heeft de keuze uit een breed aanbod duurzame verlichting
  • De klant staat centraal. Verlichting verhoogt de klantbeleving.
  • Naast de levering van verlichtingsproducten, geven wij vrijblijvend advies op locatie

Gratis en vrijblijvend advies

Vele bedrijven gingen u voor als gaat om onze project verlichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe u met een lichtplan bespaart op uw energienota. Bel of bericht ons voor een vrijblijvende afspraak.

This form does not exist
×Close search
Zoeken