skip to Main Content

Merken

Merken

Welk merk is jouw favoriet?

Wij zijn officieel dealer van meer dan 42 toonaangevende designmerken. Alleen de mooiste merken van verlichting en domotica nemen we op in ons assortiment. Ontdek jouw favoriete designers pronkstuk en geef een finishing touch aan je woning of onderneming. Bij Powerlight mag je zeker zijn van de allerlaatste collecties. Met zoveel topmerken is kiezen nog een hele opgave. We helpen je daar graag bij. Heb je vragen over een van onze merken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

A  B  C  D  E  F  G  I  J  K  L  M  N  O  R  S  T  V W  Z

Astro Borgo Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Brand Van Egmond Hollywood Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Casambi Xpress Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Diesel With Foscarini Cage Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Erco Lucy Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Foscarini Aplomb Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Giopato & Coombes ZigZag Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Jacco Maris Lampen Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Keylight Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Louis Poulsen Lampen Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Muuto Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Normann Copenhagen Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Oligo Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Secto Design Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Tom Dixon Melt Hanglamp
Vibia Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Wever & Ducré Verlichitng Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Zuiver Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment

Designmerken bij Powerlight

Powerlight is dealer van meer dan 40 toonaangevende internationale designmerken. Bij ons vind u alleen de mooiste verlichting van topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het merk Flos. Flos verlichting wordt gemaakt door een echt Italiaans familiebedrijf. Flos is opgericht in 1962 om designlampen te produceren. Naast enkele hippe exemplaren, beschikt de collectie over talloze designklassiekers. Naast Flos hebben we nog meer prachtige Italiaanse designmerken in huis zoals Artemide, Luceplan, Studio Italia en Foscarini.

En wat dacht je van het Scandinavische designlabel Muuto? Dit topmerk is een jong Scandinavisch bedrijf dat een sterke drang heeft traditioneel Scandinavisch design te combineren met nieuwe technologieën en perspectieven. In het design zie je het Scandinavische voornamelijk terug in de rustige pastel kleuren maar ook in het gebruik van materialen. Naast Muuto hebben we nog vele andere iconische Scandinavische designmerken om meer sfeer in je woning of onderneming te creëeren. Met de sfeervolle verlichting van Louis Poulsen, Normann Copenhagen en Secto Design haal je echte pronkstukken in huis.

Vraag onze gratis
brochure aan

Bent u op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor u samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan
Vraag Onze Gratis Brochure Aan

Vraag onze gratis brochure aan

Bent u op zoek naar verlichting om uw ruimte te verlichten en weet u niet waar u moet beginnen? Een interieur staat of valt met verlichting. Wij denken graag met u mee over een doordacht lichtplan voor uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of woning. Samen met u komen we stap voor stap tot een passend en sfeervol licht concept dat écht aansluit op uw wensen.

Vraag onze brochure aan
×Close search
Zoeken