skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Secto Design

Secto Design

Secto Design

Secto Design is opgericht in 1995. Dit Finse designlabel begon ooit met de productie en verkoop van meubelen. Rond het jaar 2000 besloot Secto Design om zich volledig te richten op de productie van de design lampen. Secto Design wordt gekenmerkt door de heldere lijnen en architectonische vormen. De meest populaire series van Secto Design zijn de Octo en de Secto serie.

Vrijblijvende offerte

Ben je op zoek naar verlichting van Secto Design en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van een product van dit merk? Wij zijn je graag van dienst om een offerte op maat te maken. Vul gemakkelijk en snel de gegevens in van jouw gewenste product en we bieden je binnen 24 uur een scherpe offerte. Kan je niet wachten en wil je liever direct contact over een offerte? Neem dan gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 033 – 246 0331.

Vraag onze gratis
brochure aan

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor jou samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan
Vraag Onze Gratis Brochure Aan

Vraag onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar verlichting om jouw ruimte te verlichten en weet je niet waar je moet beginnen? Een interieur staat of valt met verlichting. Wij denken graag met je mee over een doordacht lichtplan voor uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of woning. Samen met jou komen we stap voor stap tot een passend en sfeervol licht concept dat écht aansluit op jouw wensen.

Vraag onze brochure aan