skip to Main Content
LET OP! Powerlight is verder gegaan als Lightboxx. Klik hier om naar lightboxx.nl te gaan

Tonone

Tonone

Tonone

Het jonge designlabel Tonone staat vooral bekend om een stel lampen met een industriële look die direct je aandacht opeisen. Dit merk van eigen bodem komt voort uit een fascinatie voor traditionele mechanica en handwerk. Van bureaulampen tot wandlampen en van vloerlampen tot tafellampen. Zo vind je in de collectie voor elke ruimte wel een passende lamp. Bekende series zijn o.a. de Bolt en de Atlas series.

Vrijblijvende offerte

Ben je op zoek naar verlichting van Tonone en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van een product van dit merk? Wij zijn je graag van dienst om een offerte op maat te maken. Vul gemakkelijk en snel de gegevens in van jouw gewenste product en we bieden je binnen 24 uur een scherpe offerte. Kan je niet wachten en wil je liever direct contact over een offerte? Neem dan gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 033 – 246 0331.

Vraag onze gratis
brochure aan

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor uw woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van designverlichting voor jou samengesteld. Helemaal gratis te downloaden. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Vraag onze brochure aan
Vraag Onze Gratis Brochure Aan

Vraag onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar verlichting om jouw ruimte te verlichten en weet je niet waar je moet beginnen? Een interieur staat of valt met verlichting. Wij denken graag met je mee over een doordacht lichtplan voor uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of woning. Samen met jou komen we stap voor stap tot een passend en sfeervol licht concept dat écht aansluit op jouw wensen.

Vraag onze brochure aan