skip to Main Content
Onze klanten waarderen ons met een   9,1
Lichtadvies bij Powerlight
Lichtadvies bij Powerlight

Modular verlichting - Smaakvolle interieurverlichting

Het merk Modular is geen onbekende naam in de verlichtingswereld. Modular is afkomstig uit België en produceert al meer dan 35 jaar lampen voor interieurs. Deze verlichting valt op vanwege de technische hoogstandjes en de unieke designs. Enkele bekende series van Modular zijn Duell en Nomad. Deze lampen worden veelvuldig toegepast in thuisinterieurs, maar u komt ze ook tegen in hotels en restaurants. Voor smaakvolle design verlichting van uw winkel of horecagelegenheid, kunt u hier uitstekend uit de voeten. Wij zijn trots dat wij de leverancier mogen zijn van dit prachtige merk.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Lampen van Belgische komaf

De Belgische designlampen voorzien het interieur van een winkel of bedrijf van een warme uitstraling. Klanten voelen zich daardoor sneller op hun gemak en dit zorgt ervoor dat ze sneller bij u terugkomen voor de afname van producten en diensten. Ideaal voor onder meer een restaurant of andere horecagelegenheid. Bij Powerlight hechten we veel waarde aan duurzaamheid en daarom investeren we in energiezuinige verlichting. Dit is gunstig voor zowel de energienota als het milieu. Bent u benieuwd naar onze duurzame lichtoplossingen of ons andere aanbod zoals Keylight en Flos verlichting? Onze adviseurs komen graag bij u langs op locatie.

Modular verlichting kopen bij Powerlight

Verlichting voor de Horeca. Cafe Caron Amsterdam

Bent u op zoek naar verlichting voor op uw bedrijf of winkel ? Kies dan voor Modular. Dit levert u direct een aantal voordelen op:

– U profiteert van een veelzijdig aanbod Modular lampen.
– Bij ons staat de klant centraal. Wij zorgen voor een verbeterde klantbeleving.
– Vrijblijvend advies op locatie altijd mogelijk.
– Powerlight biedt een totaalconcept aan lichtoplossingen voor ieder bedrijfsinterieur.

Wilt u meer weten over Modular lampen of over onze duurzame interieurverlichting? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Dit kan zowel telefonisch als digitaal, per e-mail of het contactformulier.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Opmerking(en)
0 /
Previous
Next
Flos IC Pendant hanglamp
DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Download gratis en vrijblijvend ons inspiratieboek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next