skip to Main Content

Onze klanten

Onze klanten

Al ruim 20 jaar ontwerpen wij toonaangevende lichtconcepten voor talloze branches. Wij ontwerpen en realiseren de meest uiteenlopende lichtplannen waarbij een duurzaam eindresultaat centraal staat. Ieder project, groot of klein, wordt met zorg samengesteld en de klant wordt nauw betrokken in de realisatie van de lichtplanning. Al meer dan 10.000 klanten zijn inmiddels tevreden klanten en daar zijn wij trots op! Benieuwd naar wat we hebben gedaan? Wij hebben een kleine greep uit ons klantenbestand voor u op een rij gezet.

Bakkerij van Maanen
Bastiaansen Modestad
Bax Music
De Bijenkorf
Bossenbroek Man & Woman
Cavallaro Napoli
Choco & Zo
Coef Men
Delta Lloyd
Denham
Intersport
Jac Hensen
Just Brands
Meijers Mode
NH Collection Hotels
Nike
Nolten Schoenen
Only for Men
Rabobank
Van Tilburg Mode
Tropenmuseum Amsterdam
Universiteit van Amsterdam
Van der Valk Breda
Van Gogh Museum
Zwijnenburg Mode

Wat zeggen onze klanten

In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal klanten mogen voorzien van een doordacht lichtplan en gedegen advies. Wij horen graag wat onze klanten van ons vinden en of ze tevreden zijn met het resultaat. Zo kunnen wij onze diensten en producten steeds verder verbeteren en afstemmen op de wensen van de klanten.

“Onze nieuwe delicatessenwinkel vroeg om een warme sfeer. Powerlight heeft ons goed geadviseerd en de winkel is optimaal verlicht”

Choco & Zo - Barneveld
Foodspecialiteitenwinkel van het jaar (2017)

“Voor ons restaurant zochten wij optimale lichtkwaliteit met behoudt van de unieke sfeer. Met de ledspots van Powerlight is dit absoluut gelukt.”

Ter Marsch en Co - Rotterdam
Winnaar De Gouden Burger Spatel

“Voor de verbouwing van onze kledingwinkel waren wij op zoek naar duurzame ledverlichting. Powerlight heeft 5 verdiepingen perfect uitgelicht!”

Zwijnenburg Mode - Meerkerk
Kledingwinkel

“Super blij met Powerlight! Mijn winkel is weer helemaal toekomstbestendig met de nieuwe verlichting. Het ziet er weer top uit!”

Stoute Schoenen - Weesp
Schoenenwinkel

“In samenwerking met interieurarchitect James van der Velde en Powerlight hebben we een fantastisch concept gerealiseerd.”

Bar Alt - Amsterdam
Horecagelegenheid

“Mooie verlichting, snelle levering en super medewerkers. Mijn Flos lamp was snel binnen. We zijn er erg blij mee!”

D. Coenen - Amersfoort
Particulier - webshop

Recente projecten en klantcases

Wij zijn trots op ieder gerealiseerd project en dat laten wij graag zien! Benieuwd naar welke projecten we tot nu toe hebben gerealiseerd? Hieronder hebben we slechts een aantal klantcases voor u uitgelicht. Natuurlijk hebben we nog meer cases voor u klaar staan op onze projectenpagina.

×Close search
Zoeken