skip to Main Content

Cookies

Powerlight is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop Powerlight persoonsgegevens verwerkt van klanten, gebruikers en bezoekers van onze website. Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten, gebruikers en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Powerlight zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Powerlight International B.V., Patroonstraat 11, 3861 RN Nijkerk.

Waarvoor verwerken we jouw gegevens

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor Powerlight uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt Powerlight persoonsgegevens van u:

  • Wanneer u contact heeft met onze klantenservice via het contact formulier. Hierop vult u de persoons- en bedrijfsgegevens in
  • Wanneer u gebruik maakt van het “bel mij terug” formulier
  • Wanneer u een account aanmaakt via onze website
  • Wanneer u telefonisch contact met ons heeft en daarbij uw persoons- en bedrijfgegevens doorgeeft
  • Wanneer u contact met ons heeft via de email en daarbij uw persoons- en bedrijfsgegevens doorgeeft
  • Wanneer u uw gegevens invult op een van onze (nieuwsbrief) popups
  • Wanneer u zich aanmeld voor onze nieuwsbrieven via de website

Email

Uw e-mailadres wordt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten alleen gebruikt door Powerlight indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Powerlight, onder vermelding van WBP, info@power-light.nl.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Powerlight International B.V. laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden. Uw gegevens worden strikt gebruikt voor doeleinden binnen Powerlight. Wij gebruiken uw gegevens slechts voor het versturen van door u aangevraagde offertes, orderbevestigingen, facturen en periodieke mailingen (mits u toestemming heeft gegeven).

Social Media

Powerlight gaat graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met klanten, gebruikers en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. Powerlight volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Pinterest. Hierbij spant Powerlight zich in om  discussies op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen  te beantwoorden. Powerlight behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, Powerlight (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy beleid worden verwerkt. Powerlight is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met Powerlight via info@power-light.nl.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website. En soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan. Sommige cookies zijn noodzakelijk. Omdat de website het anders niet doet. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal u de website wilt lezen. Maar veel cookies worden gebruikt om bij te houden wat u op internet doet. Bijvoorbeeld naar welke pagina’s u hebt gekeken.

Power-light.nl en andere websites

Op de site van Powerlight treft u een aantal links aan naar andere websites. Powerlight kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Recht van verzet

Indien u in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, dan kunt u gebruik maken van ons digitale afmeldformulier of door een e-mail te sturen aan ons via info@power-light.nl onder vermelding van WBP.

Vragen en/of opmerkingen

Powerlight behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Powerlight een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop Powerlight uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), in nieuwsbrieven of via email.

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

Powerlight International B.V.
T.a.v. Marketing & Communicatie
Patroonstraat 11
3861 RN Nijkerk

of e-mail: info@power-light.nl.

Deze privacy verklaring is het laatste gewijzigd op 3 oktober 2017.

Feedback

Help je ons? Met je feedback gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we je online nóg beter. Je feedback is anoniem. Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

[[[["field1","contains","Nee"]],[["show_fields","field5"]],"and"],[[["field1","contains","Gedeeltelijk"]],[["show_fields","field5"]],"and"]]
1
Vertel ons in het kort waarom niet
0 /
Previous
Next