skip to Main Content

Project verlichting

Voor het aanleggeven van project verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor bedrijven, winkels en showrooms hebben wij een uitgebreid aanbod project verlichting. Lampen, armaturen en lichtbronnen zijn eenvoudig zijn bij ons allemaal verkrijgbaar. Uiteraard gaan we samen met u in gesprek om tot de perfecte project verlichting te komen. Wij ondersteunen u graag bij het vormgeven van een succesvol evenement en daar hoort natuurlijk ook goede verlichting bij. Wij weten als geen ander en geven daarom graag advies bij u op locatie.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Lichtadvies op maat

Dankzij een veelzijdig lichtplan weet u direct waar u aan toe bent qua energieverbruik en kosten. Wij komen namelijk langs op locatie om voor u een lichtconcept samen te stellen en advies uit te brengen omtrent project verlichting. Bij ons staat de klant centraal waardoor we de klantbeleving willen verhogen. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste verlichting bij draagt aan betere presentatie van uw winkel of prorudct Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzame verlichting, daarom kiest u bij ons uit energiezuinige ledverlichting die geruime tijd mee gaat. Dit is goed voor het milieu en tevens een besparing op het energieverbruik binnen uw bedrijf. Voor zowel ledarmaturen als complete ledsystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Project verlichting kopen bij Powerlight

Op zoek naar duurzame verlichting voor een eerstvolgend project? Bij Powerlight maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent, wij helpen klanten graag bij het kiezen van de juiste soort verlichting. Bovendien profiteert u direct van een aantal voordelen:

– Breed aanbod project verlichting voor elke type onderneming.
– Energiezuinige verlichting: goed voor het milieu en uw portemonnee.
– Advies op maat voor uw locatie.

Wij zijn uw partner wanneer het gaat om project verlichting. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Bel of mail gerust. Wij komen graag bij u langs voor advies op locatie.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

This form does not exist
×Close search
Zoeken