skip to Main Content

Cafe Caron Amsterdam

Cafe Caron Amsterdam

In samenwerking met James van der Velden van Bricks Studio hebben we het bruisende Restaurant Café Caron van een unieke sfeer mogen voorzien. In het hartje van De Pijp in Amsterdam vind je dit huiselijke restaurant café met een stijlvol en eigentijds interieur.

Tijdens een lekkere lunch of een gezellig diner is niets zo belangrijk als een optimale sfeer en de juiste hoeveelheid licht. Café Caron heeft het en verwelkomt je in een warme en huiselijk sfeer waar je voorlopig niet weg wilt als je eenmaal binnen bent. In samenwerking met interieurontwerper James van der Velden hebben we deze gastronomische huiskamer voorzien van een uitgedacht lichtconcept. Laten we een kijkje binnen nemen en zien wat we allemaal hebben gedaan om zo’n unieke en warme sfeer te creëren.

Even voorstellen...

“Café Caron is het familierestaurant van Alain Caron en zijn zoons David en Tom. Een plek in hartje Amsterdam waar je je altijd thuis voelt, al ken je niemand. De drempel is laag, de sfeer ontspannen, het eten smaakt goed en de wijn vloeit gul. De basis is de rijke Franse keuken in al zijn eenvoud: mooie seizoensproducten met kennis en liefde bereid in een enkel gerecht of een uitgebreid diner. Jong, oud, toevallige passant of buurtbewoner, in je eentje of met meer: iedereen is thuis bij Café Caron. Want liefde voor goed eten en samenzijn is wat mensen verbindt”.

Restaurant Café Caron Amsterdam

Een warm welkom

Bij binnenkomst vergaap je je niet alleen aan het rustieke en fraaie interieur, maar dompel je jezelf ook onder in een heerlijk huiselijk sfeertje. Het is bijna als thuiskomen maar dan in een culinaire wereld. Dát gevoel krijg je alleen door een goede combinatie van een informeel en stijlvol interieur, maar ook door te kiezen voor de juiste lichthoeveelheid. Door het creëren van een diepe en warme uitstraling zorgt u voor een gezellige ambiance waardoor uw klanten langer blijven zitten en dat leidt er uiteindelijk toe dat u meer omzet genereert. Dat is precies wat we bij café Caron hebben gerealiseerd.

Restaurant Café Caron Amsterdam

Wat we hebben gedaan.

Door het gehele restaurant en het café hebben we 1-fase rail geplaatst en de ruimtes uitgelicht met onze Nana spot. Deze kleine en subtiele spot is voorzien van een hoogwaardige GU10 ledspot van Philips. Op de kabelgoten hebben we een door ons geproduceerde ledspot geplaatst welke voorzien is van zogenaamde barndoors. Door het gebruik van deze barndoors kan de klant de lichtbundel waar nodig naar wens aanpassen. Niet minder belangrijk is natuurlijk de buitenkant van het restaurant, want dat is immers je visitekaartje. De gevels hebben we voorzien van chique wandarmaturen met een echt Parijs tintje. Uiteraard zijn deze wandarmaturen ook voorzien van een duurzame en energiezuinige ledspot.

Restaurant Café Caron Amsterdam

Goed geregeld!

Gemak dient de mens luidt het gezegde. Zo ook in café Caron. Om de verlichting eenvoudig te bedienen hebben we gebruik gemaakt van het slimme domotica systeem van Rako. Met dit systeem kan het personeel een breed scala aan scenes programmeren en op elk gewenst moment een bepaalde sfeer in- en uitschakelen. Niet minder belangrijk is het feit dat het systeem ook gebruikt kan worden middels een app voor op een smartphone. Zo kan het personeel on-the-fly de verlichting regelen. Lekker handig!

Branches

Verlichting voor
de horeca

Creëer een aangename sfeer voor uw gasten.

MEER INFORMATIE

Branches

Verlichting voor
de horeca

Creëer een aangename sfeer voor uw gasten.