skip to Main Content

Optimaal werklicht
bij Delta Lloyd

Optimaal werklicht
bij Delta Lloyd

Mensen die op kantoor werken brengen hier vaak een groot deel van de dag door. Naast voldoende daglicht is optimaal kunstlicht een belangrijke vereiste op kantoor. De juiste verlichting op kantoor kan een zeer positieve invloed hebben op je energie, maar beïnvloedt ook hoe mensen zich voelen en speelt een essentiële rol bij het scheppen van een gezonde werkplek. Licht stuurt onze natuurlijke bioritmen, beïnvloedt onze stemming en schept een gevoel van welbevinden. Onze verlichtingsoplossingen zorgen voor een werkplek waar mensen zich gezonder en gelukkiger voelen.

Even voorstellen...

Over Delta Lloyd kunnen we kort en bondig zijn want wie kent deze oer-Hollandse verzekeringsmaatschappij nou niet? Delta Lloyd levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor zakelijke en particuliere klanten. Het opvallende kantoorgebouw “De Omval” van Delta Lloyd is gevestigd aan de Spaklerweg in Amsterdam Zuid-Oost.

Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam

Wat hebben we gedaan?

Ongeveer 30% van alle elektriciteit die in gebouwen wordt verbruikt, komt voor rekening van verlichting. Voor Delta Lloyd hebben we daarom een compleet programma lichtoplossingen ontwikkeld die sociaal verantwoord, technologisch geavanceerd en aangenaam voor het oog zijn. Hierbij lag de focus op het optimaal benutten en combineren van daglicht en kunstlicht. Daarnaast stond sustainability centraal. Het gehele kantoor is inmiddels voorzien van energiezuinige led verlichting waarmee de CO2 footprint van het kantoor flink verlaagd is.

Als basis hebben we gebruik gemaakt van subtiele en elegante inbouwspots en profiles om de werkplekken te voorzien van het vereiste aantal lux. De armaturen zijn voorzien van innovatieve ledmodules van Philips welke een verfrissende en heldere lichtkleur uitstralen.

Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam

Verdeeld over het kantoor zijn er wanden aanwezig waar prachtige kunststukken hangen, zoals schilderijen en beeldhouwwerk. Om deze eyecatchers te accentueren en tot zijn recht te laten komen hebben we gebruik gemaakt van 3-fase railen en dimbare led railspots. De railspots zijn voorzien van een Philips ledmodule met een aangename warme lichtkleur (2700K).

De flexibele werkplekken hebben we, naast de basisverlichting, ook voorzien van speelse decoratieve verlichting voor een wat meer huiselijke sfeer. Ook de decoratieve verlichting is voorzien van warm-witte ledlampen van Philips.

Delta Lloyd Amsterdam
Delta Lloyd Amsterdam

Goed geregeld!

Onze expertise in kantoorverlichting draait om drie aandachtsgebieden. We helpen u graag bij het realiseren van een gezondere werkplek die het welzijn verbetert. We helpen u te bewegen naar een groener gebouw met energiezuinige oplossingen die vriendelijk zijn voor onze planeet. En tot slot willen we dat uw onderneming in het best mogelijke licht gezien wordt. Benieuwd naar wat we voor u als winkelier kunnen betekenen? Neem dan gerust een vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden.

×Close search
Zoeken