skip to Main Content

Sappige burgers en
steaks van The Barn

Sappige burgers en
steaks van The Barn

Afgelopen augustus is de tweede vestiging geopend van de biologische restaurantketen The Barn. De Utrechtse vestiging gaat de deuren openen in de Stadskamer in het nieuwe Hoog Catharijne.

Even voorstellen...

The Barn. Voor wie er nog nooit van heeft gehoord: stel je een willekeurig fastfoodrestaurant voor. Vervang alle ingrediënten voor biologische en dagverse producten. Doe hetzelfde met alle verpakkingen. Maak dan de inrichting een beetje hipsterproof. Zo, nu heb je The Barn. Dit concept is gigantisch populair en de reden dat de keten deze zomer al een tweede vestiging (in navolging van nummer 1 in Amsterdam) gaat openen in Utrecht. In de zogenoemde Stadskamer, onderdeel van de vernieuwde ingang van Hoog Catharijne, zal dit restaurant elke dag van 7 tot 21 geopend zijn.

Bij The Barn kan je terecht voor dagvers en eerlijk eten waar je van gaat watertanden. Letterlijk alles is biologisch, zonder toevoeging van allerlei vage smaakversterkers en chemische goedjes welke stiekem niet voor consumptie geschikt zijn. Van de producten die worden gebruikt proberen ze zoveel mogelijk het verhaal achter de boer te kennen. Zo garanderen ze puur biologisch eten. En het goede nieuws is; The Barn gaat in 2018 maar liefst 8 nieuwe filialen openen. De kans is dus groot dat jij straks niet hoeft om te rijden voor een sappige burger of steak van The Barn.

The Barn Utrecht
The Barn Utrecht

Wat hebben we gedaan?

Om het interieur “Hipsterproof” te maken heb je een aantal essentiële ingrediënten nodig. Één ingredient is natuurlijk de verlichting. In samenwerking met de architect en de opdrachtgever hebben we een super hip lichtconcept gerealiseerd dat nauw aansluit op de waarde van de winkel. Als basis hebben we gekozen voor gependelde 3-fase railsystemen en energiezuinige Ledimo spots van Keylight. De ledspots zijn voorzien van de laatste technologie op het gebied van verlichting voor de horeca. De spots zijn uitgerust met Philips SLM food modules. Hierdoor springen de kleuren rood en geel, welke van nature aanwezig zijn in vlees en brood, echt in het oog. Zo wordt die dikke steak, knapperige patatjes of die sappige hamburger extra aantrekkelijk voor de klant.

Om het het concept helemaal compleet te maken hebben we gebruik gemaakt van gependelde fittingen welke zijn voorzien van een rustieke filament bollamp. Mochten we niet te bereiken zijn, dan zitten wij waarschijnlijk bij The Barn. Heerlijk!

Goed geregeld!

Powerlight is specialist in verlichting voor de horeca. Na jaren ontwikkeling kunnen wij met onze unieke en revolutionaire ledmodules de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen en de omzet van de winkelier te verhogen. Onze aanpak, visie, kennis en kunde maakt ons de partner voor vele retailers in de foodbranche. Benieuwd naar wat we voor u als winkelier kunnen betekenen? Neem dan gerust een vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden.

×Close search
Zoeken