Retail verlichting Powerlight - Voor de ultieme winkelbeleving
Retail verlichting koop je bij Powerlight
Retail verlichting koop je bij Powerlight

RETAIL VERLICHTING - PRIKKEL DE AANDACHT VAN UW DOELGROEP

De juiste verlichting prikkelt de aandacht van uw doelgroep. Het zorgt ervoor dat uw producten in het oog springen als er wordt gewinkeld. Zodra mensen uw winkel binnenstappen, voelen ze zich daadwerkelijk op hun gemak. Dit stimuleert hen om artikelen of producten bij u te kopen. Retail verlichting van Powerlight levert daarom een belangrijke bijdrage aan een succesvolle verkoop. Voor een slimme aanpak wint u advies in bij onze klantenservice of maakt u een afspraak met onze adviseurs.

Prikkel de aandacht van uw klanten met retail verlichting

ENERGIEZUINIGE RETAILVERLICHTING BIJ POWERLIGHT

Verlichting in de Retail is een breed begrip. Dit varieert van een compleet lichtplan tot inbouwspots in het plafond van uw winkel. Bij Retail verlichting is het belangrijk om te beseffen dat de reis van de klant centraal staat. Dit wordt ook wel ‘customer journey’ genoemd. Een goed advies is daarom belangrijk. Bij Powerlight weten we daar alles van en daarnaast bieden wij u een veelzijdig aanbod Retail verlichting voor uw winkel. U heeft de keuze uit talloze topmerken. Bij Powerlight zetten we altijd in op energiezuinige ledverlichting voor uw winkel. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds aantrekkelijk voor uw energienota.

ONZE RETAILPRODUCTEN

Wij bieden onze klanten een breed pakket aan verlichtingsproducten voor de retail aan. Of het nu gaat om basisverlichting, accentverlichting of decoratieve verlichting. Met ons veelzijdige assortiment kunnen wij de customer journey en beleving van uw winkel of onderneming naar het volgende niveau tillen. Zo kunnen wij met verlichting bijvoorbeeld uw producten aantrekkelijker maken en upselling verhogen door schappen extra te accentueren.

Keylight Ledimo
Railverlichting
Keylight Corso
Railverlichting
Keylight Orbit
Hanglampen / plafondlampen
Keylight Stick Xl
Inbouwarmaturen

WAAROM U KIEST VOOR POWERLIGHT

Decoratieve verlichting voor de retail verkrijgbaar bij Powerlight

Voor de aankoop van energiezuinige Retail verlichting bent u bij ons dus aan het juiste adres. Een aankoop levert u direct een aantal interessante voordelen op:

– U ontvangt lichtadvies op maat, indien gewenst kan dat ook op locatie.
– Aantrekkelijk geprijsd aanbod verlichting voor elk type winkel.
– Snelle levering en een betrokken klantenservice.
– Een flinke besparing op uw energienota.

Op slimme wijze investeren in duurzame ledverlichting voor uw winkel? Neem contact op met onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Opmerking(en)
0 /
Previous
Next
Flos IC Pendant hanglamp
DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Download gratis en vrijblijvend ons inspiratieboek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

[]
1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next