skip to Main Content

Waarom showroom verlichting

De verlichting speelt een belangrijke rol in de beleving van een klant. De juiste verlichting zorgt ervoor dat de producten in een showroom of etalage sprankelen en stralen. Aangezien geen enkele showroom hetzelfde is, vraagt dit om lichtplan op maat. Bij ons zit u helemaal goed voor zowel een lichtconcept als het integreren van verlichting binnen uw bedrijf. Er zijn tal van mogelijkheden, dus een goed advies is zeker op zijn plaats. Graag maken wij kennis met uw onderneming en natuurlijk vooral met uw showroom.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Duurzame lampen voor elke showroom

De juiste verlichting zorgt ervoor dat een product op de juiste manier wordt gepresenteerd waardoor de verkoop wordt gestimuleerd. Dit geldt voor bijvoorbeeld meubels en andere woonaccessoires. Bij het opstellen van een lichtplan speelt niet alleen de prijs een belangrijke rol, maar ook het begrip duurzaamheid. Wij zijn de allergrootste in de verkoop van energiezuinige en milieuvriendelijke ledverlichting voor showrooms. U kunt daarin niet achterblijven. Daarom geven wij u graag advies op maat. Dit doen wij bij u op locatie. Wij zien direct wat nodig is en hoe de juiste verlichting kan bijdragen aan een betere verkoop.

Showroom verlichting van Powerlight en onze voordelen

Een keuze voor de verlichting levert elke ondernemer voordelen op. Welke voordelen dat zijn?

– Wij bieden lichtadvies op maat en bij u op locatie.
– Investering in duurzame ledverlichting: daarmee bespaart u op uw energienota.
– Betere verlichting van de voorwerpen en modellen in uw showroom.
– Een aantrekkelijk geprijsd assortiment lampen voor elke showroom.
– Bekende merken zoals Flos en Modular

Wij zijn er voor elke ondernemer die op zoek is naar een slimme manier om de showroom te verlichten. Bel voor een afspraak, vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een berichtje via de mail. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en door te nemen.

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

This form does not exist
×Close search
Zoeken