skip to Main Content

LED Sporthal verlichting

De juiste verlichting draagt bij aan betere prestaties tijdens het sporten. Als eigenaar of huurder van een sporthal creëert u graag het juiste klimaat voor sporters. Dit komt de prestaties van elke sporter ten goede. Goede verlichting speelt daarin een belangrijke rol. Voor het beoefenen van binnensportactiviteiten is het juiste licht essentieel om te kunnen scoren. Gelukkig bieden wij de uitkomst. Dankzij ons veelzijdige aanbod wordt uw sporthal optimaal verlicht. Wij bieden u diverse totaaloplossingen die de conditie van uw sporthal flink verbeteren.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Energiezuinige sporthal verlichting

Verouderde lichtinstallaties in sporthallen kosten vaak veel geld. Ze zijn zeker niet energiezuinig en bovendien prijzig in onderhoud. Daarom is het belangrijk dit type verlichting te vervangen door energiezuinige lampen en centrale drivers. Wij leveren aantrekkelijke verlichting voor grote ruimtes. Wij stellen graag een lichtplan voor u op dat is afgestemd op uw wensen en budget. Qua verlichting kiest u bij ons voor energiezuinige ledverlichting. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar betekent ook een besparing op de energienota. Ledverlichting vraagt verder om weinig onderhoud en gaat bovendien jarenlang mee.

Powerlight: professionele lichtoplossingen voor iedere sporthal

Dankzij onze verlichting op maat wordt uw sporthal optimaal verlicht. Bovendien profiteert u van nog veel meer voordelen. Wij zetten ze graag uiteen:

– Indien gewenst komen wij langs voor een lichtoplossing op maat.
– Dankzij een professioneel advies leveren wij altijd hoogwaardige kwaliteit.
– Verbeter de prestaties door de juiste verlichting in uw sporthal.

Voor de juiste verlichting in een sporthal maakt u de keuze uit een breed assortimentNeem contact op met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw sporthal. Wij kunnen ook bij u langs komen en geven u advies op locatie.

BRANCHES

Al 20 jaar ervaring op het gebied van licht projecten. Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN