skip to Main Content

Trimless spots - Ledverlichting zonder zichtbare buitenrand

Trimless spots zijn lampjes zonder zichtbare buitenrand en uitstekend geschikt voor winkels, horecagelegenheden, projecten of kantoren. De inbouwspots zijn naadloos te integreren in het plafond. Dit maakt ze onder meer geschikt voor plafondverlichting in een winkel of kantoor. Dankzij de hoge lichtopbrengst wordt elke ruimte krachtig verlicht. Wij bieden een veelzijdig aanbod Trimless spots in het assortiment. U heeft altijd volop keuze uit diverse topmerken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Verlichting voor uw horeca onderneming koopt u bij Powerlight

Energiezuinige verlichting

Wij zijn totaalleverancier op het gebied van duurzame verlichting. Trimless spots zijn energiezuinige lampjes die zorgen voor voldoende lichtopbrengst in iedere ruimte. Dankzij onze slimme verlichtingsoplossingen bespaart u daarnaast altijd op uw energienota. Bovendien kiest u hiermee voor een beter milieu. Iets waarin u als ondernemer het voortouw kunt nemen! Bij ons bent u aan het juiste adres voor praktische inbouwspots die geruime tijd meegaan. Het is verstandig om passend advies in te winnen bij onze adviseurs, bijvoorbeeld welke spots geschikt zijn voor uw plafond. Wij komen graag op locatie om advies te geven inzake Trimless spots voor uw winkel of kantoor.

Duurzame Trimless spots kopen bij Powerlight

Ledspots om in te bouwen in het plafond bestelt u gemakkelijk in onze online shop. Dit levert u direct een aantal voordelen op:

– U heeft de keuze uit top merken onder één dak.
– U kiest voor een specialist in Trimless spots.
– U bespaart op uw energiekosten dankzij slimme lichtoplossingen.
– Spots van Trimless zijn in vrijwel iedere ruimte draadloos toepasbaar.

Nieuwsgierig naar ons aanbod Trimless spots? Bekijk het aanbod ledspots op onze site of neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met onze adviseurs.

This form does not exist

BRANCHES

Wij zijn gespecialiseerd in verlichtingstechnieken voor een breed scala aan branches sectoren. Voor elke branche hebben wij specialisten in dienst met kennis van zaken en een deskundige aanpak. Specialisten die precies weten wat er in de markt speelt en wat u als ondernemer nodig heeft als het om verlichting voor uw onderneming draait.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u gratis en vrijblijvend lichtadvies op maat? Onze deskundige lichtadviseurs komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul simpel en snel het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken.

This form does not exist
Flos IC Pendant hanglamp

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben
wij een prachtige brochure voor u samengesteld. Download
gratis onze brochure vol design verlichting en inspiratie.

VRAAG BROCHURE AAN
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

INSPIREER MIJ

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over alles wat ons inspireert en waarmee we u kunnen inspireren. Van de recente designs tot aan de nieuwste verlichting. Speciale acties, evementen en nog veel meer.

This form does not exist
×Close search
Zoeken