skip to Main Content

Verlichting

Verlichting is een ruim begrip. Of het nu gaat om een woning, winkel, restaurant of een kantoor, verlichting is bepalend voor de sfeer en de emotie die het opwekt.

Verlichting bij Powerlight

Verlichting levert een bepalende bijdrage aan een ruimte. Thuis wil je zacht en prettig licht. Bijvoorbeeld tijdens een uitgebreid diner met vrienden of familie. Maar ook als je een ondernemer bent met een winkel is licht bepalend voor de sfeer waarin je klanten zich begeven.

Er is veel soorten verlichting te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerlicht. Voordat je aan de slag gaat met verlichting is het belangrijk om te bepalen wat de functie van de verlichting is. Aan de hand van die informatie ga je de ruimte voorzien van verlichting.

Flos verlichting koop je bij Powerlight
Louis Poulsen verlichting koop je bij Powerlight
Designverlichting koop je bij Powerlight

ONZE DESIGNMERKEN

Bij ons vind u alleen de allerbeste designmerken. Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment met de mooiste armaturen en lampen voor elk budget, zoals Artemide, Foscarini, Flos, Secto Design, Louis Poulsen, Modular, Tom Dixon en nog veel meer. Of u nou op zoek bent naar functionele verlichting voor in uw winkel of bedrijf, of een design hanglamp voor boven uw eettafel. Wij hebben voor elk budget een passende lamp of armatuur. Benieuwd of wij het merk wat u zoekt in ons assortiment hebben? Neem eens een kijkje bij onze merken.

Branches en sectoren

Iedere branche benodigd een geheel eigen aanpak als het gaat om verlichting. Niet iedere branche is immers hetzelfde. Bij Powerlight hebben we voor iedere branche een specialist die de markt door en door kent. Zo kunnen wij garanderen dat u als klant altijd een gedegen advies krijgt waarbij er rekening wordt gehouden met de karakteristieken en ontwikkelingen binnen de branche waarin uw onderneming zich bevindt.

Lichtadvies Voor De Retail Branche
Retail

De juiste verlichting prikkelt de aandacht van uw doelgroep. Het zorgt ervoor dat uw producten in het oog springen als er wordt gewinkeld.

Lichtadvies Voor De Hospitality En Horeca Branche
Hospitality

In een café, hotel of restaurant speelt verlichting een belangrijke rol. Het bepaalt de sfeer en daarmee of gasten er graag willen verblijven.

Lichtadvies Voor Kantoren En Utilliteit
Office

Veel mensen brengen een groot deel van de dag op kantoor door. Daarom is goede verlichting van uiterst belang voor het welzijn van uw medewerkers.

5 Inspiraties Voor Hanglampen Boven Je Eettafel.
Home

Creëer een gezellige en aangename sfeer thuis met onze uitgebreide collectie designverlichting. Ontdek ruim 40 merken designverlichting.

Designverlichting voor thuis of voor je bedrijf
Designverlichting voor thuis of voor je bedrijf

/ Ferry R.
– Operational Expert GGP

“Zeer behulpzaam personeel! We zijn erg goed geholpen met een mooi lichtplan en bijbehorende verlichting. Een echte aanrader!”

WAAROM POWERLIGHT?

De voordelen van Powerlight

Wij zijn al ruim 20 jaar hét adres voor verlichting, en sinds een aantal jaar ook voor al uw slimme domotica oplossingen. Naast een zeer uitgebreid assortiment van de beste merken in verlichting en domotica bieden wij u ook de service die u alléén van Powerlight krijgt. Zo kunnen wij u, door onze jarenlange ervaring, ook voorzien van een stijlvol lichtplan voor uw onderneming of woning tegen zeer concurrerende prijzen. Door ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij uw verlichting leveren tegen messcherpe prijzen. Liever niet zelf gewapend met een schroevendraaier op een oud keukentrapje uw verlichting monteren? Geen nood, wij komen graag bij u langs om uw nieuwe verlichting nauwkeurig te monteren.